2016.06.10 Huwelijksdienst Vivian en Wiebrand

Previous
Next

Huwelijksdienst in Veendam

Op vrijdag 10 juni ontvingen Vivian Bouwmeester en Wiebrand Rondhuis de zegen op hun huwelijk. Vivian en Wiebrand zijn voor de wet getrouwd op 15 februari jl. en wilden graag op deze vrijdag de zegen daarop ontvangen.

Alhoewel reeds enige jaren woonachtig in Groningen behoort Vivian nog altijd tot de gemeenschap Veendam en wilden zij graag de zegen ontvangen in hun thuisgemeente. Wiebrand is geen lid van een kerk maar draagt onze gemeenschap een warm hart toe. Deze dienst werd bijgewoond door vele collega ‘s, vrienden en  familie van het bruidspaar en broeders en zusters.

De dienst werd geleid door onze Herder Mulder. Hij nam hiervoor een woord uit Psalm 67 vers 2 uit de bijbel in gewone taal. Hier staat: “God, laat ons uw liefde zien en maak ons gelukkig. Wees bij ons en bescherm ons”. In de prediking ging hij nader in op de aspecten Liefde – Geluk -  Bescherming.

Priester Criens uit Groningen, oom van Vivian, was gevraagd om mee te dienen. Hij sprak het huwelijkspaar heel persoonlijk aan. Het koor zong onder andere het mooie en toepasselijke lied  “Heer neem mijn hart”.  

Ook werd, op verzoek van het bruidspaar, onder pianobegeleiding van br. Kamphuis gezongen door zr. Marloes de Haan en zr. Esther Troost. Zij zongen voorafgaand aan de zegen het lied “Al ware het dat ik op aarde………….”.  Een prachtig lied over de eigenschappen van de ware liefde.  Na de afdracht van de zegen zongen zij nog het bekende “You raise me up”.  

Na afloop werd er gezamenlijk koffie met gebak genuttigd in en om  onze kerk. En zo kijken we weer terug op een blije dienst met een stralend bruidspaar.


Alle foto’s op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd © NAK Veendam